Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostoscakaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Chokladkaka med kokostäcke som är fruktansvärt god samt enkel och rationell att baka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen. Smält smöret.
  2. Vispa ägg och socker. Blanda i kakao, salt, vaniljsocker och vetemjöl. Blanda sist i det smälta avsvalnade smöret.
  3. Bred ut kakan på en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i 200 graders värme i 15 minuter.
  4. Gör under tiden glasyren i en kastrull.
  5. Blanda kokos, sirap, socker, grädde och smör och låt sjuda ca 5 minuter.
  6. När kakan är klar bred på glasyren och grädda ytterligare 10 minuter i ugnen.
  7. När kakan svalnat skär kakan i fyrkanter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Missdoe 20 februari 2010

    Mums!

  • maadalen 25 februari 2010

    Supergod och lättbakad kaka - rekommenderas verkligen! En klar 5:a.

  • glomman 29 maj 2012

    Tänkte bara höra vilket mått ni har på era långpannor?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.