Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolasnittar med chokladrippel

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Härliga småkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Rör smör, farinsocker och sirap poröst. Rör ihop de övriga ingredienserna. Blanda snabbt ihop till en deg.
  3. Rulla ut fem längder, lika långa som en plåt. Lägg dem på två plåtar med bakplåtspapper. Platta ev till dem något.
  4. Grädda mitt i ugnen i 15-20 min. Låt längderna ligga kvar på plåtarna och skär dem i bitar direkt när de kommit ut ur ugnen. Låt svalna.
  5. Dekoration: Smält chokladen och ringla den över kakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.