Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv och grönsaksgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har du ingen dijonnaise hemma kan du ersätta den med en blandning av senap och majonnäs.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skär korven i skivor. Stek dem i lite olja tills de fått färg. Blanda med dijonnaisen, parmesanosten och crème fraichen. Skala och skär rotsakerna i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek rotsakerna tills de fått lite färg. Krydda med salt och peppar. Skala och skiva vitlöken. Vänd ner den i rotsaksfräset tillsammans med basilikan. Lägg över i en smord eldfast form. Fördela korvblandningen över grönsakerna. Ställ in i ugnen ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.