Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mumsig och god där man kan krydda efter eget behag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla korven och bryn den sedan. Under tiden kan potatis, morötter skalas och tärnas. Skiva purjon Lägg den brynta korven i en gryta. Fyll sedan upp med resten av ingridienserna. Häll i vattnet och buljongtärningen. Koka upp med lock och låt det sedan puttra tills du är nöjd med konsistensen på potatis och morötter. Brukar vara lagom efter 25-30 min.
  2. Servera med brytbröd eller hårtbröd.
  3. Lycka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.