Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel korvgryta

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel korvgryta till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vattnet, buljongtärningen och senapen. Skala och skär potatisen, löken och rotsakerna i bitar. Låt dem koka mjuka i buljongen. Skär under tiden korven i bitar och lägg den i grytan och strö persiulja över ochrör om. Låt det hela bli varmt och servera. TIPS: Bryn löken och korven innan du lägger ner det i grytan så får du en ktaftigare smak.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • enAnnan 11 mars 2008

    Jättegott och enkelt. Vi brynte ingenting och använde palsternacka o rotselleri (utöver potatis o lök) och så hade jag mer senap till. Kommer vi att äta igen :)

  • Powder 29 augusti 2008

    Denna gryta var jätte enkel att göra och även väldigt kalorisnål och dessutom JÄTTE GOD

  • generalsilver 21 september 2008

    Jättegod gryta :D Hällde i en deciliter lättmjölk i också och lite salt, Men snabbgjord, enkel, god, toppbetyg!

  • moirana 19 november 2008

    Detta kommer jag att göra i mitt kök i min förskola verkar jätte gott jag tror barnen uppskattar det

  • moirana 19 november 2008

    Detta kommer jag att göra i mitt kök i min förskola verkar jätte gott jag tror barnen uppskattar det

  • Molgan 11 mars 2009

    Tack för ditt recept. Det blev väldigt gott och enkelt. Mvh Molgan

  • Disen 13 april 2010

    Mycket gott och verkligen enkelt. Gott med senapen som blev en smakförstärkare. Utmärkt rätt i matlådan. Tack för receptet. Full pott!!

  • Asahall 8 april 2011

    Tack för ett gott och enkelt recept! Jag bytte ut falukorven mot kycklingfalu, lite salt och vitpeppar sen var jag nöjd! Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.