Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvsallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar 20 minuter
Skriv ut

En blandad sallad av vanliga ingredienser som ofta finns hemma - korv, lök, ägg, tomater och ost. Gör salladen färdig i god tid och ställ den svalt till serveringen. Bra att ha en sådan sallad färdig att sätta på bordet efter promenaden eller bastun.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra skinnet av korven och skär den i halvmånar. Lägg korven som en bädd på ett stort fat.
  2. Skala löken och hacka eller strimla den. Skala och skiva äggen. Skölj och skiva tomater och gurka och tärna osten.
  3. Lägg alla dessa ingredienser ovanpå korven och strö över finhackat kryddgrönt. Blanda samman såsen och häll den över salladen. Ställ salladen svalt ca 2 timmar före serveringen.
  4. Salladen är god att servera med bröd, smör och öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.