Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig korvsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vinägrett, marinerad mortadella och emmenthalerost i en blandad grönsallad smakar friskt och passar speciellt bra under varma dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i tunna skivor. Skär osten i skivor och strimla den.
  2. Ansa och skölj purjolöken väl och skär den sedan i tunna ringar. Ansa paprikan och skär den i strimlor. Skär gurkan i tunna skivor. Klipp gräslöken fint.
  3. Blanda vinägern med lite salt och peppar och vispa ner oljan lite i taget.
  4. Blanda korv, ost, purjolök, paprika, gurka och gräslök. Häll över dressingen och vänd salladen så att dressingen täcker ingredienserna. Låt salladen stå och dra i 10 minuter innan serveringen. Servera salladen tillsammans med lite osötat vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.