Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttgryta á la Lena

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Man-tager-vad-man-haver-gryta + lite fantasi! En mix mellan grekisk stifado, rödvins- och höstgryta. Mycket uppskattad av min man, trots att jag blandade i bondbönor, som han "inte kan äta". Han hatar dem sedan barndomen!

Ingredienser

Instruktioner

* Bryn köttet i olja eller smör. * Tillsätt lök, morötter, rotselleri, potatis, kantareller, zucchini. * Bryn vidare, * Tillsätt sedan salami, bönor, tomater, tomatpuré. * Häll i kalvfond/buljong. * Späd eventuellt med vatten. * Krydda med salt, peppar, ajvar relish, * Låt puttra ca 2 timmar. * Red av med vetemjöl eller annat mjöl. * Tillsätt oliver och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.