Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddgrön ansjovisomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad lunch...kvällsrätt...påskbuffén...på julbordet...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i smöret i en stekpanna. Tillsätt tomaterna i bitar och låt dem fräsa med en liten stund.
  2. Vispa ägg, vatten, grädde, kryddor och senap. Häll smeten i stekpannan och peta med en gaffel så att lös smet kan rinna ner.
  3. Rör ner kryddgrönt mot slutet. När omeletten är krämig är den färdig.
  4. Lägg avrunna ansjovisfiléer över och servera direkt ut stekpannan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.