Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingsås och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel komposition av ingredienser som alla har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlök och svamp (samt eventuellt vitlök). Bryn under medelvärme tills det får fin färg. Under tiden, stek kyckling i omgångar för att ej få kokeffekt. Salta och peppra. Lägg undan på täckt eller värmd ugnform tills all kyckling är klar. Eventuellt kan man spara skyn.
  2. Koka upp vatten till pasta och koka den i en kastrull. Häll nu tillbaka all kyckling samt lök- och svampmixen. Stek ihop under någon minut. Tillsätt cremé fraiche och dijonsenap (samt eventuellt buljong). Tillsätt soja. Låt sjuda i 3 minuter. Tillsätt eventuellt finhackad basilika och tomater. Garnera eventuellt med parmesan- eller pecorinoost. Servera med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.