Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckra bär- och chokladbitar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mörk choklad, nötter, frukt och bär - det kan inte bli annat än supergott! Blanda allt på morgonen och ställ det kallt, så har du något riktigt lyxigt att servera till eftermiddagskaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen grovt. Koka upp grädden och häll den het över chokladbitarna. Rör om tills allt smält till en slät kräm. Vänd ned nötter, aprikoser, tranbär, blåbär och fullkornsflingor. Rör om så att allt blandas väl.
  2. Klä en avlång tvåliters bakform med plastfilm och strö hälften av kokosflingorna i botten. Klicka ned smeten i formen. Tryck till och jämna ut smeten så att den blir jämntjock.
  3. Strö över de sparade kokosflingorna och ställ formen kylskåpskallt ett par timmar tills chokladen stelnat. Skär längden i skivor/bitar vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.