Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakritsyoghurt med ingefärsblåbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig kombination av lakrits och ingefära i denna smarriga yoghurt med blåbär som får lite sting av ingefära. Passar som god helgfrukost eller varför inte som en fräsch avslutning på en härlig middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser till yoghurten och fördela i glasen.
  2. Värm 2 dl blåbär, en skvätt vatten och finriven ingefära. Låt puttra på svag värme några minuter så att vattnet kokar bort. Lägg sedan ner de resterande blåbären (1 dl) i kastrullen och fördela sedan över yoghurten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.