Tillsammans med svamp och rökt lammkött blir det perfekt picknickmat!
Instruktioner
- Äppelpesto: Kärna ur och skär äpplet i mindre bitar. Mixa äppelbitar, nötter, parmesanost och ruccolasallad i mixer eller matberedare. Tillsätt oljan i en fin stråle. Smaka av med salt.
- Ansa och skär svampen i skivor. Stek svampen i en stekpanna tills all vätska har försvunnit. Tillsätt smör och stek ytterligare ca 3 min tills svampen fått fin färg och all vätska kokat in. Krydda med salt. Låt svalna. Skala och skiva potatisen.
- Bred tunnbröden med färskosten och fördela potatis, svamp, rökt kött, ruccolasallad och äppelpesto över. Rulla ihop och linda in rullarna i aluminiumfolie. Ta med rullarna på picknick.
Publicerat den
31 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar