Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lammrulle

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En god lammrätt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Lägg lammsteken på skärbräde med köttsidan uppåt. Bred ut ett lager mjukt smör och 2-3 pressade vitlöksklyftor och hackade kryddor. Krydda med salt och peppar. Rulla ihop som en rulltårta och bind ihop med krympt bomullsgarn. Om rostbiff eller fransyska används, skär med vass kniv en ficka och fyll med smörblandningen. Lägg köttet i en ugnsfast form och stek i 1 ½ timme eller tills köttermometern visar 75°. Servera köttet skuret i skivor tillsammans med Gyllene låda och/eller Skördesallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.