- Serverar: 11 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Em smarrig dessert som får smaklökarna att sjunga av glädje
Instruktioner
- Rör ihop mjöl, socker och bakpulver.
Häll i halva blandningen i en smörad form ca 31 x 24 cm. Se till att den blir jämn och fin.
- Keson (turo) blandas i hop med lite socker, ca 1/2 dl.
Häll sedan keso (turo) på mjölblandningen, bred ut varsamt jämt och fint utan att platta till... den ska vara luftig.
- Häll sedan över den andra halvan av mjöl-blandningen, jämt och fint.
- Vispa i hop 3 ägg och mjölken i en bunke...
Häll ägg och mjölk blandningen över bakverket jämt och fint.
- Smält margarinet och häll sedan den över bakverket..
- Sätt in allt i mitten av ugnen på 175 grader i ca 35 - 40 min.
Låt den gräddas till all vätska är uppsugen och desserten har fått en fin brun yta.
- Sikte lite florsocker över vid servring..
- smaklig måltid ;O)
Publicerat den
28 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar