Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i dillsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde och mjölk i en kastrull. Smula ner buljongtärningen och låt koka ihop i 5 min. Häll i ättikan i en annan kastrull och tillsätt sockret. Koka snabbt ihop tills sockret smälter. Smaksätt gräddsåsen med den sötsura blandningen lite åt gången till önskad smak. Red med maizena till önskad konsistens. Lägg i laxkuberna och koka sakta i 5 min. Rör försiktigt i den hackade dillen och smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.