Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, snabbt och allt i ett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i breda bitar och salta.
  2. Skölj väl och tunnskiva purjolök och fänkål. Grovriv morötterna.
  3. Lägg grönsakerna i en traktörpanna, häll över vinäger, vatten och grädde. Salta och koka under lock 5 min.
  4. Lägg fisken ovanpå och koka sakta under lock ytterligare ca 5 min.
  5. Servera med kokt potatis ev pressad och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.