Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxwok

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda marianden. Tärna laxen i 3 cm stora bitar och lägg dem i den ihoprörda marinaden. Koka upp vatten och koka äggnudlarna mjuka, ca 3 minuter. Stek grönsakerna i wokpanna. Tillsätt spenaten. Lägg i laxtärningarna och vänd försiktigt ned dem. Häll på marinaden. Stek tills fisken är precis klar. Blanda i de kokta äggnudlarna och strö över hackad vårlök eller koriander. Servera med japansk soja på bordet och extra sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.