Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxwok teriyaki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina laxen enligt förpackningens anvisning. Koka riset i 5 dl vatten med 1/2 tsk salt. Skär laxen i kuber, ca 2x2 cm.
  2. Woka laxkuberna i 1 msk olja några minuter under försiktig omrörning. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm cayennepeppar. Ta upp laxkuberna på ett fat så länge.
  3. Woka grönsakerna i fettet från laxen ca 5 minuter. Häll över teriyakimarinaden och låt puttra några minuter. Vänd ner laxbitarna och strö över rikligt med koriander eller persilja. Servera med basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.