Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Med färdig teriyakisås gör du snabbt och lätt en japansk klassiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skala och skiva löken tunt. Skala och strimla moroten fint. Ansa och skiva svampen. Dela broccolin i mindre bitar.
  2. Bryn köttet i lite matfett tills det har fått färg. Krydda med salt och peppar. Tag upp köttet.
  3. Fräs lök, morötter, broccoli och svamp i lite matfett tills löken är mjuk och glansig.
  4. Lägg tillbaka köttet och tillsätt soja och teriyakisås. Låt allt puttra samman några minuter. Smaka av. Bjud kokt ris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 27 augusti 2009

    Nam nam, 5p. Mums.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.