Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff med brysselkål och bönor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En maträtt som går att ändra i oändlighet. lätt till vardags och snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla biffen och stek i oljan. Halvera brysselkålen och långa bönor. Lägg i kålen, bönorna och groddarna och bryn lätt. Rör ner resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller bulgur.
  2. Tips: Denna rätt ät säkert god att hälla i andra grönsaker så som champinjoner, broccoli, lök mm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.