Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Len citronpaj med yoghurt

 
Skriv ut

Sött skal, syrlig fyllning och frisk yoghurt. En perfekt kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda samman ingredienserna till pajskalet och tryck ut degen i en pajform. Ställ i kylskåp medan du vispar ihop alla ingredienser till fyllningen.
  3. Häll fyllningen i pajformen och grädda pajen i 25-35 minuter tills fyllningen "stannat". Godast blir den om den får stå i kylskåp över natten.
  4. Servera pajen med en klick turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.