Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime och ingefärspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingefära ska hjälpa till med, få igång viktnedgången - undrar om detta funkar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vispgrädde, socker och lime. Låt sjuda i 15 min.
  2. Rör i gelatinblad som har fått ligga 5 min i kallt vatten samt ingefära.
  3. Häll upp i portionsformar eller glas och låt stå kallt i 2-3 timmar.
  4. Servera med Café au Bastogne.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.