Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime och myntarutor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Detta recept har jag fått ur någon tidning. Det behövs inte mycket pepparmynta i smeten för att ge smak åt kakorna. Här kombinerar jag myntan med lime som ger en frisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Rör smör, mynta och socker poröst. Rör i äggen, ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner det i smeten. Smaksätt med limeskal och saft. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna, 20 x 30 cm, häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter. Låt kakan svalna och skär den i rutor. Blanda kesella och florsocker. Bred smeten på kakorna. Garnera med myntabland

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.