Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Allt-i-ett! Bjud gärna en sallad till gratängen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor och bryn det i smöret. Krydda med salt, peppar, och soja. Skala och skiva potatisen och löken, skiva tomaterna. Varva potatis, kött, lök, ost och tomater i en eldfast form och börja med potatisen. Krydda med salt och peppar mellan varven. Strö över resterande ost och häll i gräddmjölken. Gratinera i 200 graders ugn i ca 50 minuter. Låt svalna i 5 minuter innan servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.