Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malaysisk Svartpeppargryta

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En smakrik gryta från Malaysia med sting i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn det strimlade köttet, sätt åt sidan.
  2. Smält smöret i en stekpanna och bryn röd- och vitlök, sojabönor och räkor. Tillsätt peppar och chili.
  3. Tillsätt köttet, socker, ostronsås och soja. Salta efter smak.
  4. Serveras med äggnudlar.
  5. * Skala räkor eller använd färdigskalade. Placera på en plåt och salta nogrannt, låt stå i ugn på 100 grader tills de är torkade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.