Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins citruscurd

 
Skriv ut

Med en god smak av citron, apelsin och lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalet fint från citronen, apelsinen och limen.
  2. Pressa saften ur all frukt.
  3. Blanda fruktskal, 2 dl fruktsaft, socker och ägg i en kastrull.
  4. Sjud på svag värme under vispning tills krämen tjocknar, den får inte koka för då kan den skära sig.
  5. Ta kastrullen från plattan och vispa ner smöret i små bitar.
  6. Häll krämen i 2 glasburkar och låt stelna i kylen.
  7. Hållbar i kylen ca 1 vecka. Går att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.