Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Malins söt-starka favoritpasta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En snabb och enkel pastarätt med en härlig balans mellan sötma och hetta. Lätt att göra, relativt billiga ingredienser och blir en välkommen matlåda när man som oftast lagat för mycket! Vegetarisk rätt som är lätt att göra både gluten och laktosfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlök grovt, skär champinjonerna i mindre bitar och pressa vitlök. Fräs på mellanvärme tills det blivit blankt. Börja koka pastan.
  2. Häll på majs och mangochutney plus övriga önskade kryddor. Tillsätt en liten skvätt mjölk, rör om och låt puttra.
  3. Blanda i majs och creme fraiche, smaka av med eventuellt mer mangochutney.
  4. Lägg upp pastan på tallrikar, häll sås över och toppa med en lagom mängd ruccola.
  5. Verkligen enklet och gott! :) Enjoy!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.