Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maltlimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Limpan går bra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Värm surmjölken till 37 grader. Blanda i alla ingredienser och rör om väl.Degen ska vara lös. Häll degen i 3 st avlånga formar och låt jäsa till dubbel storlek. Grädda i 175 grader ca 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evasalm 26 november 2012

    denvar gett god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.