Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangokokosrutor med mandaringlasyr

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Räkna med strykande åtgång. Aromer och hushållsfärg till denna kakan finns att köpa hos Borgeby Kryddgård.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 175 grader.
  2. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Smaksätt med aromerna. Häll smeten i långpannan och grädda i 20-40 minuter.
  3. Glasyren: Rör ihop alla ingredienserna till en slät smarrig härligt orange och mandarinsmakande glasyr. Bred ut den över kakan och garnera efter önskemål.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.