Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesillsallad

 
Skriv ut

Sillsallad är ett måste på julbordet för mig. Den här sillsalladen är mild i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt rödbetorna rinna av men spara spadet. Hacka rödbetor och gurka. Skala kärna ur och skär äpplena i små tärningar. Skala och fin hacka löken
  2. Låt sillen rinna av och skär den i små, små tärningar. Blanda med rödbetor, gurka, äpple och lök. Tillsätt lite av rödbetsspadet, 2-3 msk, så att sillsalladen blir vackert röd. Ställ kallt till servering.
  3. Garnera sillsalladen med persiljekvistar eller andra gröna kvistar. Servera sillsalladen med gräddfilen i en skål bredvid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.