Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesillsallad med potatis, äpple och dillgräddfil

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Passar på påskbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva potatisen. Skala och finskiva löken. Skär gräslök i ej för långa stavar. Mixa plockade dillkvistar och gräddfil till en ljusgrön sås, smaka av med salt och peppar.
  2. Skär sillfiléerna i bitar. Blanda försiktigt alla ingredienser och fördela på 4 tallrikar. Lägg sillfilébitar ovanpå och runtomkring tallriken.
  3. Ringla över dillsåsen, dra några varv med pepparkvarnen och servera med rostat knäckebröd, stark ost, öl och brännvin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.