Gott, nyttigt och lättbakat. Vårt favoritbröd!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Så lätt bakat och så gott!!! Barnen älskar brödet. Tack för receptet.
Har precis bakat detta bröd och det var både lätt och mycket gott.
Supergott! Introducerade detta recept för familjen i julas och alla föll pladask!! Det blev det nya favorit brödet för hela familjen.
Jättegott bröd, jag tog i torkad aprikos eftersom jag bara hade två äpplen, det här kommer jag att göra fler gånger. MVH morsan 123
väldigt lätt att baka och verkligen jättegott. perfekt att man kan frysa in det!
Jättegott nyttigt bröd, jag bytte ut bikabonaten mot dubbla mängden bakpulver för jag tycker inte om bikabonatsmaken, men detta är ett lättgjortg jättegot bröd som jag kommer göra ganska ofta! Tack!
Gott o saftigt bröd, verkligen lättbakat. Tack :)
God smak på brödet, som däremot blev väldigt tungt och kompakt, nästan lite degigt. Ska det vara så, eller gjorde jag fel på någon punkt. Lät det vara lite längre i ugnen än det skulle. Följde receptet, med undantag att jag följde rådet att byta ut bikarbonaten mot bakpulver, då jag inte heller tycker om den smaken.
Brödet är ganska tungt och kompakt! Skall vara så. Kan bli bättre om man inte har så mycket i formen. (Fördela på två fornar kanske). Själv tycker jag om den lite kladdiga konsistensen.
Jag tycker inte heller om smaken av bikarbonat, men den känns inte i det här brödet. Det kanske blir luftigare med bikarbonat!
Ett av de godaste bröd jag nånsin ätit. Kunde inte sluta.... Ett stort plus att det är så himla enkelt att göra
Mycket gott bröd som även fick ovationer av mina barn 10 och 13 år. Och då är de som de flesta andra barn ganska reserverade när det serveras grovt bröd. Kanon! Har bakat det flera gånger denna månad.
underbart gott!
Helt smaklöst men endå gott då man känner en hint av solrosfröna samt att ytan är krispig och god. För de som vill att bröd ska ha smak och inte enbart en funktion som mättar rekommenderas inte detta recept