Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maya´s Rågbröd med lingon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Lättbakat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke, även bakpulvret för att det ska bli jämt blandat. Häll filmjölken, lingonsylt och sirapen i en annan bunke och blanda ihop det. Häll sedan filmjölken och sirapen över mjölet och blanda runt tills det blir en kladdig smet. Smörj och bröa två avlånga kakformar, fördela smeten i formarna och strö över lite mjöl, ställ in dom i botten av ugnen. Ugn: 175 grader. Gräddas i ca 1 timme

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 9 december 2009

    Lingonbröd är ett av mina favoritbröd, Mmmm, tack så mycket o full poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.