Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Melon kan användas till annat än efterrätter och som entrérätt med skinka! Här en fin sallad med melon, som passar till de flesta kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela melonen och skrapa bort kärnorna. Skär melonköttet i tärningar.
  2. Skölj isbergssalladen och låt den rinna av. Strimla salladen. Ansa och skär paprikan i tunna strimlor och hacka lökarna fint.
  3. Vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Blanda melon, sallad, paprika och lök i en skål och häll marinaden över. Strö ev några msk solrosfrön över salladen.
  4. Blanda om strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.