Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommarsill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 dagar 10 minuter
Skriv ut

Älskar midsommar och vill ha en sill som kan ätas året runt. Mixat ett tag och kommit på ett som jag gillar. Smörgås tips kokt kall färsk potatis ,skivad , smörgås och rikligt med sill på den , grymt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda gräddfil,majonnäs ,pepparrot ,gräslök och lagom mängd spad från sillen. Skär de hela filéerna i munsbitar och blanda ner. In i kylen och vänta 2 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.