Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommarsill med sting

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här sillen får en mycket fin smak av pepparroten och hållbar.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Koka upp ingredienserna till lagen och låt den kallna. Skär sillfiléerna i 2 cm stora, snedställda bitar. Skala och klyfta löken. Skala och skiva moroten och pepparroten. Strimla purjolöken. Varva sill och övriga ingredienser i en stor eller två små glasburkar. Låt vila kallt i 1-2 dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.