Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Midsommarsill i tomat och sherry

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Variant på sillbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av matjesfiléerna och skär dem i bitar. Rör ihop en marinad av tomatjuicen, sherryn, sockret, oljan och vinägern. Krydda med vitpeppar.
  2. Lägg sillbitarna, dillen och rödlöken i en skål eller burk och häll lagen över. Ställ svalt över natten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.