Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min goda örtagårdssill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fräsch, god och väldigt enkel både till jul, påsk och midsommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av väl.
  2. Skala och finhacka rödlöken. Blanda crème fraiche, lök, senap, vitlök och örter.
  3. Lägg i sillen och rör om väl.
  4. Låt stå i kylskåp gärna ett par dagar så smakerna får dra in och mogna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.