Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mussekakor med apelsinhonungsgrädde

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Ljuvliga! Det går inte att sluta äta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Rör ner sirap, ägg, russin, nötter och choklad. Rör ner bikarbonat och mjöl. Låt degen vila över natt i kylen. Värm ugnen till 175 gr. Dela degen i 8 delar och rulla ut till längder, tjocka som en 5 krona. Lägg dem 2 och 2 på plåt, platta till dem lätt och grädda i 20 min. Låt svalna och skär i sneda kakor.
  2. Vispa grädden tillsammans med honungen och blanda i rivet apelsinskal.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.