Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Myrstacken

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Serveras som dip med tex grönsaker eller salta kex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ost, grädde och rödlök. Tillsätt salt och peppar efter smak. Klä en form eller skål med plastfolie, slå i ost-smeten och låt stå kallt några timmar eller gärna över natten.
  2. Innan servering, slå upp på fat och lägg på stenbitsrom (svart för svartmyror och röd för pissmyror!) Servera med råa grönsaker och/eller kex (gärna salta).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.