Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Napoleonhattar

 
Skriv ut

Napoleonhattar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, smör, mjöl ,ägg samt rasp av citron. Blanda ingredienserna väl, dock ej för mycket.
  2. Lägg in i plast och i kylskåp, gärna över natten. Kavlas sedan ut ca 2 mm tjock och stick ut runda och spritsa en liten klick med smeten ovan.
  3. Tryck sedan ihop som formen av en napoleonhatt och strö på lite finriven pistage mandel och baka i 190 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.