Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Non stopkakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Härliga godiskakor med Non stop i både smeten och som dekoration.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda smör, farinsocker, socker, ägg och vaniljsocker med en elvisp till en krämig smet. Tillsätt kakao, bakpulver, salt, mjöl och 1 dl grovt hackade Non stop. Rör ihop allt till en deg.
  3. Dela degen i ca 25 bitar eller fler om du vill ha mindre kakor. Rulla degbitarna till bollar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta till bollarna och dekorera med några Non stop på varje kaka.
  4. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.