Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrländs viltgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet i smör tills det fått fin färg. Salta och peppra. Lägg i en gryta, vispa ur stekpannan med vattnet och häll över köttet.
  2. Tillsätt fond, enbär och lagerblad. Låt puttra i ca 10 minuter. Skala och skär löken i halvor. Skala morötterna och skär i skivor. Skala rotselleri och skär i bitar. Fräs grönsakerna i smör tills de fått lite färg. Häll i grytan och låt puttra ihop ytterligare 30 minuter eller tills köttet är mört. Vänd ner créme fraiche. Strö över lingon och timjan. Servera med couscous eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.