Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtfyllda fläskkotletter i krämig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt smidigt recept med fläskkotletter som passar bra till ris eller pressad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka spenaten, lägg åt sidan.
  2. Skär en skåra i sidan på fläskkotletterna.
  3. Blanda hackade örter med 1 dl crème fraiche, salt och peppar.
  4. Fyll skåran med örtblandningen. Fäst en tandpetare i kotlettens öppning.
  5. Bryn smöret och stek kotletterna ljusbruna ca 3 min på varje sida. Salta och peppra. Ta upp kotletterna.
  6. Häll av stekfettet och lägg i resterande crème fraiche och buljong.
  7. Värm såsen och lägg i spenaten. Spenaten kokas bara med i några minuter så att den behåller krispigheten.
  8. Lägg i kotletterna i stekpannan och servera med ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.