Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkotletter i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En krämig och väldoftande höstmiddag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna med flingsalt och peppar på bägge sidor och stek i smör tills de fått lite färg. Blanda creme fraiche, grädde, vitt vin, vitlök, rosmarin, timjan, persilja och citronskal till en sås. Lägg upp kotletterna i en ugnsform och strö sedan över lök och paprika. Häll på såsen och ställ in i mitten av ugnen på 175°C i ca 15 minuter.
  2. Kontrollera för säkerhets skull, att kotletterna är färdiga genom att trycka lite lätt på dem med en grillgaffel inne vid benet. Kommer det blod, låt stå ytterligare en stund.
  3. Servera gärna med potatiskroketter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sanjer 25 juli 2012

    Jättegott. Tänk att fläskkotletter kan bli så spännande.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.