- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En krämig och väldoftande höstmiddag
Instruktioner
- Krydda kotletterna med flingsalt och peppar på bägge sidor och stek i smör tills de fått lite färg.
Blanda creme fraiche, grädde, vitt vin, vitlök, rosmarin, timjan, persilja och citronskal till en sås.
Lägg upp kotletterna i en ugnsform och strö sedan över lök och paprika. Häll på såsen och ställ in i mitten av ugnen på 175°C i ca 15 minuter.
- Kontrollera för säkerhets skull, att kotletterna är färdiga genom att trycka lite lätt på dem med en grillgaffel inne vid benet. Kommer det blod, låt stå ytterligare en stund.
- Servera gärna med potatiskroketter
Publicerat den
15 september 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott. Tänk att fläskkotletter kan bli så spännande.