Dessa örtpanerade rulader är fyllda med ost och spenat. 245 kcal/portion.
Instruktioner
- Smält margarinet i en liten kastrull på medelvärme. Vispa ner mjölet och bryn redningen cirka 30 sekunder. Vispa ner mjölken lite i taget till en slät sås. Låt såsen sjuda svagt och blanda ner osten. Rör om tills osten har smält och ställ åt sidan.
- Sätt ugnen på 200 grader. Lägg lövbiffarna på arbetsbordet och fördela såsen på biffarna. Portionera upp spenaten ovanpå ostsåsen. Rulla ihop lövbiffarna till fasta rullar.
- Blanda ströbröd och örter på ett fat. Vänd ruladerna i paneringen så att de täcks.
- Hetta upp oljan i en teflonstekpanna på hög värme. Bryn ruladerna runtom cirka 4 minuter, vänd dem ofta, tills de är brynta runtom. Lägg dem på en plåt och stek i ugnen 10 minuter tills de är genomstekta.
Publicerat den
28 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar