Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld örtpanerad kassler

 
Skriv ut

Gott och saftigt! Gott med ugnsrostade rotfrukter till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje skiva i två utan att skära igenom helt. Fyll fickan med en skiva tomat och en skiva ost.
  2. Slå upp mjöl på en tallrik, vispa upp ägget i en annan och blanda ströbröd, parmesan och örter på en tredje. Vänd varje fylld kasslerskiva först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbrödet.
  3. Låt köttet vila i kylen medan du steker rotsakerna. Stek kasslern på medelvärme tills paneringen har fin färg och ostskivan smälter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.