Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappas kassler i rodnande sås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Den här rätten är både smakrik och god och brukar bli mycket uppskattad .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Fräs champinjoner och den strimlade purjolöken i en traktörpanna. Blanda sherry,grädde,och tomatpurè. Tillsätt kryddorna och rör om. Häll blandningen i pannan och låt puttra några minuter.
  2. Stek kasslerskivorna lätt på båda sidor i en stekpanna. Lägg ner kasslern utmed ena kanten i såsen och servera med nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.