Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankyckling med salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud kalasgott- och hälsosamt.Satsa på fräsch GI-mat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoa i dubbla mängder vatten i 15 minuter.
  2. Dela varje filé i två delar så att de blir tunna. Blanda ägg, parmesan, paprikapulver och vatten. Blanda mjölet med salt och peppar. Doppa kycklingfiléerna först i mjölet och därefter i äggblandningen. Lägg filéerna i en ugnsäker form. Ugnstek i 225 grader ca 20 minuter till fin färg.
  3. Tärna tomater och gurka fint. Finhacka löken. Blanda det med quinoan.
  4. Blanda basilikasåsen. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.